Kirjoitan kaikenlaisiin julkaisuihin. Vuosien varrella olen toimittanut perusjuttuja pääasiassa sanoma- ja asiakaslehtiin, mutta tuotantooni kuuluvat myös historiikki, romaani ja laaja henkilöhaastattelusarja osana ELY:n yrittäjyyshanketta.

Olen toiminut aluelehden päätoimittajana, paikallislehden kolumnistina ja kirjatekstien oikolukijana. Hallitsen perusvalokuvauksen ja osaan käsitellä kuvia lehti- ja kirjapainojen vaatimalla tavalla. Pystyn myös luomaan juttujen yhteyteen niiden tarvitsemat grafiikat.

Olen työskennellyt aikaisemmin Ylen alueradiossa (Lappi) lähes 20 vuoden ajan toimittajana, musiikkitoimittajana ja juontajana.

Asuessani Etelä-Aasiassa tein Ylen Radio Suomelle 23-osaisen radiojuttusarjan. Olen kouluttanut radiojuontajia YLE:ssä, paikallisradiossa ja kansalaisopistossa.

Muutamia näytteitä lehti-/nettijutuista maaliskuussa 2017 (linkit toimivat aikansa):

Lähiruokaa pilkkimällä (Asiakaspolar 1/2017)
Omaa sähköntuotantoa jopa myytäväksi asti (Asiakaspolar 1/2017)
Taukoliikunnan ei tarvitse tuottaa hikeä (Raskassarja 2/2017)
Rovaniemestä kootaan positiivisia kokemuksia Facebookiin (Nettipolemiikki 1/2017
Posion kunta ja JHL vastakkaista mieltä yhtiöittämisten ja ulkoistamisten seurauksista (Nettipolemiikki 12/2016)
Malminetsintälupa huolestuttaa poromiehiä Enontekiöllä (Nettipolemiikki 11/2016)

Kirjat:
– Lapin perheiden tueksi ja turvaksi (Timo Rehtonen & Tiina Seppälä) Lapin ensikodin historiikki 2002 (julkaisijana Lapin ensikoti)
– Arktinen akti, romaani, 2008 (BOD). Näyte kirjasta.
– Yritteliäs Lappi. Kirjassa haastatellaan 50 lappilaista yrittäjää ja elinkeinotoimijaa, 2015 (julkaisijana Lapin ELY-keskus). Kirjan voi ladata kokonaisuudessaan täältä.
 

Takaisin portfolioon